"Свободен сте" - тези думи чу днес Стоян Павлов - зам.-шеф

...
"Свободен сте" - тези думи чу днес Стоян Павлов - зам.-шеф
Коментари Харесай

Ето как и защо съдът пусна на свобода пловдивския полицейски шеф

"Свободен сте " - тези думи чу днес Стоян Павлов - зам.-шеф на Трето районно в Пловдив, упрекнат в приемане на рушвет от 300 лв., с цел да обезпечи успокоение на телефонни измамници, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Апелативният съд в Пловдив освен анулира най-тежката мярка "задържане под стража ", взета във връзка с Павлов, само че и шокира залата, като не присъди никаква друга и освободи полицейския началник.  "Ние считаме, че вие персонално не сте могъл да извършите това, в което ви обвинява прокуратурата. Защото не ви е било предоставено разследването и тъй като измамниците не са предназначили дара си за това - от вас са желали друга помощ, един тип не са ви дали дара, с цел да не ги разкриете. Прокуратурата може да обмисли инкриминиране по различен текст, само че съдът не може да ви продължи мярката, тъй като смята, че няма предумисъл за закононарушение. "
По смисъла на решението настоящото обвиняване на прокуратурата е неподплатено доказателствено, Павлов не е взел рушвет поради безучастие по работа, от което безучастие да се възползват телефонните измамници. 

"Може да се инкриминира друго закононарушение по работа, има задоволително доказателства, при които прокуратурата може да доближи до вярното окачествяване на действието, сега тя не се е справила с тази задача ", безапелационна бе съдийката по делото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР